Czerwiec 2011

Dziękujemy naszym Klientom!

Infinity Media uzyskało najlepsze noty w aż 7 kategoriach badania satysfakcji klientów realizowanego przez "Media&Marketing Polska".

Wg raportu specjalnego "Agencje reklamowe i domy mediowe 2011" w 7 na 14 kategorii Infinity Media zajęło 1-sze miejsce, a w 11 kategoriach znalazło się w pierwszej trójce pośród 33 badanych domów mediowych. Infinity Media zostało najlepiej ocenione w kategoriach: "Zadowolenie ze współpracy z domem mediowym", "Zadowolenie z badań, analiz oraz strategii", "Czy poleciłby Pan/Pani dom mediowy swojemu przyjacielowi", "Ma innowacyjne podejście do planowania mediów", "Oferuje wysoką jakość w planowaniu telewizji", "Oferuje wysoką jakość w planowaniu Internetu" oraz "Rozumie ideę zintegrowanej komunikacji". A w kategoriach: "Zadowolenie z planowania", "Zadowolenie z zakupu mediów", "Zadowolenie z obsługi klienta" oraz "Ma aktualną wiedzę na temat rynku" uplasowało się w pierwszej trójce.