Październik 2013

Wolters Kluwer Polska

Kampania realizowana była w prasie i w Internecie w październiku i listopadzie 2013. Dotyczyła ona promocji najnowszego Vademecum Głównego Księgowego. W Internecie kampanie realizowana była za pośrednictwem mailingów skierowanych do wyselekcjonowanych baz danych w grupie docelowej. Kampania prasowa realizowana była w Gazecie Prawnej oraz w Pulsie Biznesu.

Wolters Kluwer SA jest największym wydawcą publikacji prawniczych i biznesowych na rynku polskim. Od lat dostarcza najwyższej klasy wiedzę, nowoczesne rozwiązania, narzędzia i usługi dla profesjonalistów  z branży prawniczej, podatkowej, biznesu, ochrony zdrowia, edukacji, administracji państwowej i  samorządowej. Wspiera ich w podejmowaniu kluczowych decyzji tak by mogli działać pewnie i bez obaw. Wolters Kluwer SA jest częścią międzynarodowego koncernu Wolters Kluwer - globalnej i wiodącej firmy wydawniczej i dostawcy usług informacyjnych. Wolters Kluwer osiąga roczne przychody (2012) w wysokości 3,6 miliarda euro, prowadzi działalność w Europie, Ameryce Północnej i Południowej oraz regionie Azji i Pacyfiku, zatrudnia około 19 000 osób na całym świecie. Centrala Wolters Kluwer znajduje się w Alphen aan den Rijn w Holandii.